dimecres, 15 d’abril del 2015

Models i instruccions per als recursos als rebuts del COR

Adjuntem els diferents models per als recursos als rebuts del COR que estan a arribant a Ontinyent i que corresponen al període entre agost i desembre de 2014.

Fem una crida a presentar el recurs independentment de la decisió de pagar, o no, el rebut. Nosaltres sempre hem defensat no pagar el rebut per fer la màxima força possible per tornar a una gestió de proximitat amb el Pla de Minimització de la Vall d'Albaida.

Estes són les instruccions per a l'ús del model adequat a cada situació personal. Cal que ompliu el model corresponent i el porteu a la Casa de Cultura d'Ontinyent (Palau dels Barons de Santa Bàrbara) al carrer de Maians, 26-baix.

Per a presentar els recursos, pagueu o no els rebuts, tenim un més des de la data de recepció del rebut. Per això, apunteu-vos esta data. I de cap manera domicilieu els rebuts.


Nota important: Si esteu al llistat que es va publicar al BOP el 20 d'abril (més informació ací), el model que heu de utilitzar és el model5

Clickeu ací per a la descàrrega del model 1

Clickeu ací per a la descàrrega del model 2


Clickeu ací per a la descàrrega del model 3


Clickeu ací per a la descàrrega del model 4


Clickeu ací per a la descàrrega del model 5


Notes aclaratòries:
  • El rebut del consorci correspon al període agost – desembre de 2014. 
  • Per a 2015 el consorci girarà dos rebuts més els mesos de juliol i agost. L’import total serà aproximadament 61 euros. 
  • Per a 2015 l’Ajuntament cobrarà el servei de recollida, durant el mes de novembre, per un import per vivenda de 44 euros. 
  • Qui vulga ampliar la informació pot anar a les oficines del consorci a Xàtiva o de la Diputació a Albaida o Xàtiva. 
  • L’ajuntament d’Ontinyent considera estos rebuts il·legals i per això va iniciar accions legals ja l’any 2013 però encara no hi ha sentencies al respecte. 
  • Qui vulga pagar el rebut ha d’anar a les entitats bancàries que diu el mateix rebut. 
  • Es recomana recórrer sempre, amb independència que es pague o no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada