dissabte, 9 de febrer del 2013

El treball de l’Ajuntament d’Ontinyent aconsegueix que la Diputació no emeta el rebut del consorci del fem


Segons confirmava Fran Quesada regidor de sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent, el treball de l’ajuntament d’Ontinyent ha donat el seu fruit. 

LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA NO EMETRÀ ELS REBUTS DEL CONSORCI DEL FEM CORRESPONENTS A L’EXERCICI 2012. 

La tasca del regidor Fran Quesada, el equip de tècnics i la pressió ciutadana mitjançant la plataforma del fem, va fer possible que les al·legacions a la modificació de la ordenança i al padró, aplegaren al consorci, s’aprovaren al ple de l’ajuntament de desembre de 2012 i han aconseguit que la Diputació de València haja resolt els recursos que l’ajuntament d’Ontinyent aprovava al nomenat ple. 

Amb aquesta resolució es confirma que la Diputació no girarà els rebuts corresponents a l’exercici 2012, per tant, cap dels veïns de la Vall d’Albaida tindrà que pagar per un servei que el Consorci no ha realitzat. 

Amb aquesta resolució, la Diputació dona per bo el criteri que l’ajuntament d’Ontinyent plantejava al seu recurs; ”Si la base imponible està determinada en funció del cost del servei, i aquest no s’ha prestat es evident que el cost ha de ser de 0 euros.” ..”Si s’aplica una doble repercussió, cobrant-se més del 100% dels costos reals, estaria produint-se un enriquiment il·lícit per part del Consorci”. 

El Regidor de sostenibilitat Fran Quesada manifestava la seua satisfacció: “El treball que s’ha fet des de la regidoria, l’ajuntament i la Plataforma del fem va donant els seus fruits”. 

Quesada demanava a la ciutadania que “no baixara la guàrdia davant aquesta bona noticia perquè l’objectiu final es que la Vall d’Albaida continue gestionant el seu fem”, concloïa dient que “l’objectiu final és la aplicació efectiva del pla de minimització amb al construcció de la planta, el abocador i la nova ordenança”





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada